Pagina 1 van 1

4 kolomsbrug

Geplaatst: 15 jun 2019 16:21
door #595
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Voordat ik deze 4 kolomsbrug op marktplaats ga zetten bied ik het eerst aan op het forum. Nagenoeg ongebruikte 4 kolomsbrug is wel enkele jaren oud. Uitermate geschikt voor hobbymatig gebruik. De brug is uiteraard hydraulisch maar wordt op 220v aangestuurd, niet iedereen heeft krachtstroom thuis natuurlijk. De afmetingen kan je inschatten door de auto die op de foto's staan, mijn Speedster past er in ieder geval goed op. Ik wil voor de brug graag €650 hebben. De brug staat in Noord-Brabant vlakbij Breda.

Re: 4 kolomsbrug

Geplaatst: 16 jun 2019 13:18
door S. Gonzales
Mooie brug :thumbup: Helaas heb ik er de ruimte niet voor, anders wist ik het wel.
Succes met de verkoop Leo, gaat vast heel snel lukken.

Re: 4 kolomsbrug

Geplaatst: 16 jun 2019 15:48
door aKra
Zeker interesse, ruimte ook, alleen een beetje een vervoersvraag van de 4-kolomsbrug. Hoe is hij die kant op gekomen? Met zo'n kantel-trailer?

En zo te zien zijn er rails aanwezig voor een pneumatische middenkrik? Dat is wel handig voor als de wielen er af moeten :mrgreen:

Re: 4 kolomsbrug

Geplaatst: 17 jun 2019 12:53
door #595
Het spul is te demonteren en bij aanschaf van de loods is deze brug mee verkocht met wat andere spulletjes. Het ding stond er al toen ik het voor het eerst zag en weet niet hoe het daar is gekomen. Nu wordt de loods binnenkort verhuurd aan een keukenmaker en die heeft de brug niet nodig sterker hij vind het in de weg staan. Vandaar de verkoop. De andere optie is demonteren en bewaren maar ervaring leert dat het over 10 jaar nog ruimte in neemt en het uiteindelijk naar het oud ijzer gaat. Er zijn nu 2 geĂ¯nteresseerden en nog geen afspraak. Komende woensdag ga ik de brug op MP etc plaatsen als er nog niets concreets is. Bezichtigen komt het best donderdagmiddag en zaterdag de hele dag uit.

Re: 4 kolomsbrug

Geplaatst: 28 jun 2019 13:06
door #595
Is verkocht. mag slotje op.