NIEUW: Racesituatietraining van GP Elite

Aanstaande evenementen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
stevenflappy
Mega lid in de orde van gouden nietje
Berichten: 2926
Lid geworden op: 18 apr 2005 22:12
Locatie: Flevoland
Contacteer:

NIEUW: Racesituatietraining van GP Elite

Bericht door stevenflappy »

Circuitrijden is een zeer uitdagende hobby. Veel Speedsterrijders zijn daar al via GP Elite al mee in aanraking gekomen. Om hier goed in te worden is moeten vooral veel ronden gereden worden. Echter, als coureur kom je regelmatig situaties tegen die moeilijk op een veilige structurele manier te trainen zijn tijdens het circuitrijden. Daarom organiseert GP Elite op 22 november een speciale eenmalige training op het modernste trainingscentrum van Europa. Daar waar de Basis-Circuittraining vooral gaat om circuitkilometers maken, ligt bij deze dag de focus voornamelijk op het trainen van lastige circuitsituaties.

Wat als je een keer veel te laat remt voor een bocht? Stel een andere auto tikt je bij het insturen van een bocht aan waardoor de uw auto plotseling dwars op de weg staat. Hoe rem je een andere auto uit. Hoe om te gaan met onder- en overstuur als je net iets te hard de bocht in bent gegaan. Al dit soort situaties worden uitgebreid, in kleine groepen, getraind. Door deze kleine groepjes van maximaal zes personen is veel oefentijd en persoonlijke begeleiding gegarandeerd. De leercurve is dan ook bijzonder hoog. Uiteindelijk worden de onderlinge krachten gemeten in een heuse slalomcompetitie. Diegene die zijn auto het snelst en behendigst over het parcours weet te sturen gaat aan het eind van de dag met de beker naar huis. GP Elite heeft een jarenlange ervaring met snelle en exclusieve auto’s.

Na het volgen van deze racesituatietraining zult u met nog meer vertrouwen in uzelf en uw auto over het circuit rijden. Iedere coureur weet dat geen andere techniek meer snelheidswinst oplevert dan zelfvertrouwen. Kortom, na deze dag een completere coureur geworden die ook in de moeilijkste en meest onverwachte situaties het maximale uit zijn auto kan halen.

Datum: 22 november

Dagindeling
09.00 Ontvangst met koffie/thee en cake
09.30 Theorie
10.00 Baanonderdeel 1
11.00 Baanonderdeel 2
12.00 Uitgebreide lunch
13.00 Baanonderdeel 3
14.00 Baanonderdeel 4
15.00 Pauze
15.30 Baanonderdeel 5
16.30 Finale slalom
17.00 Afsluiting, certificaat- en prijsuitreiking

Korting!
Van Sten Engineering vindt het van groot belang dat zijn klanten veilig en beheerst rijden en veel plezier beleven aan hun auto. Daarom geeft Van Sten Engineering voor deze training € 75,- cadeau. De tweede bestuurder mag tevens GRATIS mee!

De prijs voor deze eenmalige actie bedraagt € 250,-.

Voor meer informatie (ook over een verzekering) klik hier: info@gp-elite.nl
Laatst gewijzigd door stevenflappy op 06 nov 2009 21:48, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Maarten
Mega lid in de orde van Zilveren nietje
Berichten: 1134
Lid geworden op: 03 dec 2004 9:13
Locatie: Noord-Brabant Oost

Bericht door Maarten »

22 November of Oktober ?
Welk test circuit? Papenburg?


Ik kan helaas niet omdat mijn auto nog uit elkaar ligt.

Maarten
Gebruikersavatar
stevenflappy
Mega lid in de orde van gouden nietje
Berichten: 2926
Lid geworden op: 18 apr 2005 22:12
Locatie: Flevoland
Contacteer:

Bericht door stevenflappy »

November.... :oops:
Plaats reactie